Caminoens første dag Fra Irun til xxxx 3. september

Første caminodag og det er noget helt andet end vores GR11 og de vilde ruter! Vi gik kække ud af byen og ud af den vej, vi troede vi skulle gå.

Den plan holdt ikke længe, for der kom en mand og sagde, at vi var ikke på rette vej, og nu skulle han nok følge os hen til ruten!

Jeg ved ikke, hvordan folk kan se, vi er udlændinge og vi skal gå caminoen. Måske er det, det lettere forvirrede udtryk vi sender ud

Men på caminoen kom vi og de gule pile er faktisk lidt svære at overse.

Vi skulle op ad et bjerg, Jaizkibel, men sølle 300 meter op, så det synes vi jo ikke er svært. Og så lå Atlanterhavet jo lige der! Flot og stort og man kunne næsten se helt til Amerika! Eller noget! Men fedt at se havet!

Det er noget helt andet med caminoen. Vi fik et pas i går på et herberg i irún og set skal vi bruge på de herberger, der KUN er for pilgrimme. Det er også de billigstw, for man betaler det, man synes! Men man SKAL have rygsæk og man skal selv bære den! …det er så en sandhed med modifikationer, det der. Man får stempler alle vegne og man kan gå caminoen nøjagtig som man selv vil. Men det fandt jeg først ud af senere!

Vi valgte at gå til Pasaia, som er er havneområde før San Sebastian , hvor man skal sejle over floden. Der er nogle små skibe og det koster 1 euro!

Der er også et af de der herberg. 14 pladser og se åbent kl 16, så man skal være der i god tid. Vi var fremme kl 14. Der sad to!bare sæt taskerne og gå ned og spis, sagde en af dem.

Trapper ned, men der var foruroligende mange med rygsække, så vi købte lige en sodavand og en pose chips( det er noget med væskebalancen) og gik op igen… 11 mennesker😱 gisp! Men det er

Åbenbart ok at stille sin taske og gå en efter kaffe. Men det skal vi jo lige finde ud af!

Godt vejr, overskyet, ikke for varmt, ruten helt ok!

Spændende at være på nyt eventyr!

Ps. Skal der være en luftboble i ens kompas?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *