Fra Burgos til Castrojeriz

15. sept

Kom frem til Burgos kl 22.30! Stationen ligger 6 km uden for byen, så endnu en bus skulle der til, får jeg fandt min sovesal og seng F !

Sov længe-dvs til kl 7.50😂

Ville se katedralen og især den mystiske figur- Cristo de Burgos, som siges at være fundet af en sømand og bragt til katedralen og byen. Den er lavet af træ, men beklædt med oksehud og rigtig hår. Negle lavet af okseklove og en masse fantastiske mysterier så

Som at man måtte klippe håret, barberer figuren og klippe neglene .

Den er ikke en del af den officielle turisttur, her ser man kun en kopi! Så det kostede en gudstjeneste og et snigfoto, for det er forbudt at fotograferer den!

Shame on me!

Købte en app/guidet tur og hvis nogen har lyst, så prøv om I kan komme ind via QR koden.

Katedralen er fuldstændig fantastisk! Kæmpestor, masser af guld-kunst-malerier-rige menneskers gravsteder ( det var simpelthen muligt at købe og bygge sit eget mausoleum/ kapel. Sikkert ret dyrt, men tættere på Gud)

Umuligt at gengive historien, men det er ingen tvivl om, at kongerne af Castillien er stærkt repræsenteret her og det samme kan siges om alt det guld, kirken er fuld af, som er tyvstjålet fra Sydamerika !

Meningen var, at jeg Ville tage bussen ud af byen og går omk 20 Km til Castrojeriz men jeg Må have været lidt søvnig da jeg Bookede et herberg- det kan man nemlig godt her på camino frances- for der var 30 km og det strittede min krop imod, kunne jeg mærke, så det

Bliver en anden bus, som går helt til Castrojeriz og så lover jeg at gå i morgen! Jeg LOVER det👣 👣 👣 👣 🚍

I bussen var det et ægtepar fra Uruguay og en italiensk mand, der skulle på det samme herberg som jeg. Estrelle og danielo, og Antonio. Meget sociale og med det samme tilbød de at lave mad og dele med mig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *